มองโกเลีย – ผู้ใช้ เหรียญ crypto  ตกเป็นเหยื่อการลงทุน ขาดความเข้าใจ 

0
208

การเก็งกำไรใน ‘คริปโทฯ’ กลายเป็นอีกหนึ่งช่องทางการลงทุนที่ได้รับนิยมอย่างล้นหลามจากสาธารณชน โดยเฉพาะในห้วงเวลาที่การลงทุนอื่นๆ ไม่สามารถให้ผลตอบแทนที่ดึงดูดใจและการเก็บเงินฝากไว้ในบัญชีไม่ใช่คำตอบอีกต่อไป 

       ‘เว็บเทรดคริปโทฯ’ เป็นพื้นที่สำหรับแลกเปลี่ยนซื้อขายเหรียญเพื่อเก็งกำไรจึงกลายเป็นธุรกิจแห่งยุคสมัย แต่จะมีวิธีการลงทุนอย่างไรไม่ให้เป็นเหยื่อ 

 

 

 

     ชาวมองโกเลีย จำนวนมากเริ่มลงทุนกับเหรียญ crypto ท่ามกลางความเสี่ยงสูงเนื่องจากขาดความรู้ หรือไม่รู้ว่าจะจัดการกับมันอย่างไร 

     นักลงทุนที่นำเงินไปลงทุนในเหรียญ crypto  กล่าวว่า พวกเขาลงทุนทำโดยหวังว่าจะได้กำไร  แต่ส่วนใหญ่ไม่บรรลุเป้าหมายและประสบกับความสูญเสียครั้งใหญ่

     สำหรับผู้ค้าเหรียญ crypto พวกเขาเชื่อว่าเหตุผลหลักที่อยู่เบื้องหลังการสูญเสียของประชาชนคือความไม่รู้ของสกุลเงินนี้หรือจะแลกเปลี่ยนกับมันอย่างไร

ที่มาA24 News Agency

 Mongolia – crypto coin users fall victim to investment lack of understanding

 Speculation in ‘crypto’ has become one of the most popular investment channels among the public. especially during the time when other investments Attractive returns cannot be given and keeping deposits in the account is no longer the answer.

‘Crypto exchange’, a platform for trading coins for speculation, has become a business of the era, but how to invest without becoming a victim?

Many Mongolians start investing in crypto coins amid high risk due to lack of knowledge. or don’t know how to deal with it

Investors who invest their money in crypto coins say they do so in the hopes of making a profit. But most of them did not achieve their goals and suffered huge losses.